Snelnieuws

Welkom bij albinfo.org!

Lees hier meer over het gebruik van deze site. Bekijk ook de Google+ pagina! Alvast bedankt voor uw interesse en veel leesplezier!  Hans - albinfo.org

 

Nederlandstalige infosite over Albanië

Nederlandstalige infosite over Albanië

Enkel voor leden!

Log inTirana: het weer

MambWeather icon
Tirana
--- °C
[Details]
STA71284.JPG

Wat vind jij?

Afschaffing visumplicht is een goede zaak?
 
Fout
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
Digitale aanbestedingen als middel tegen corruptie PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Hans   
vrijdag, 18 april 2008 20:28

Afgelopen donderdag gaf premier Berisha het startschot voor het gloednieuwe systeem van electronische openbare aanbestedingen. Deze vernieuwing is één van de belangrijke doelstellingen van het twee-jarige USAID programma dat in 2006 van start ging.

Het Bureau voor Openbare aanbestedingen heeft de afgelopen maanden hard gewerkt, samen met internationale experten, om het digitale systeem op poten te zetten.

In de openingstoespraak liet premier Berisha verstaan dat het de Albanese regering menens is de strijd tegen corruptie tot het uiterste te willen voeren. De electronische tool zal voor het Bureau voor Openbare Aanbestedingen een goed hulpmiddel zijn om de transparante werkwijze bij de procedures van openbare aanbestedingen te garanderen. Hij is ervan overtuigd dat deze manier van werken een antwoord zal bieden op de vele klachten over misbruik en corruptie bij de toewijzing van openbare opdrachten. De noodzakelijke informatie die kandidaat-bieders nodig hebben om een offerte neer te leggen zal nu voor iedereen op dezelfde wijze digitaal ter beschikking gesteld worden.

De premier benadrukte dat het nieuwe systeem door alle betrokken instanties gebruikt zal moeten worden bij de publicatie en toewijzing van openbare aanbestedingen.

Laatst aangepast op vrijdag, 18 april 2008 20:49
 
interessante organisaties voor op reis in/naar Albanië:
Banner
Banner
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack