Snelnieuws

Welkom bij albinfo.org!

Lees hier meer over het gebruik van deze site. Bekijk ook de Google+ pagina! Alvast bedankt voor uw interesse en veel leesplezier!  Hans - albinfo.org

 

Nederlandstalige infosite over Albanië

Nederlandstalige infosite over Albanië

Enkel voor leden!

Log inTirana: het weer

MambWeather icon
Tirana
--- °C
[Details]
IMG_3306_1.JPG

Wat vind jij?

Afschaffing visumplicht is een goede zaak?
 
Fout
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
Internationale investeringsconferentie 27 - 30 mei 2008 PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Hans   
donderdag, 01 mei 2008 17:42

De FIAA (dat is de Foreign Investor Association of Albania) organiseert een conferentie in Tirana van 27 - 30 mei 2008 ter bevordering van het investeringsklimaat in Albanië.

Deze vereniging van voornamelijk buitenlandse investeerders werkt reeds enige tijd nauw samen met de Albanese authoriteiten om Albanië wereldwijd te promoten als interessante en aantrekkelijke regio voor nieuwe zakelijke activiteiten. Door middel van conferenties, workshops, netwerk-activiteiten, cursussen en rondel-tafel-gesprekken stimuleren ze het sociaal-economisch klimaat.

 

Samen met heel wat Albanese partners (vertegenwoordigers van Ministeries, grote bedrijven, internationale en lokale organisaties) proberen ze opportuniteiten te scheppen om het Albanese zakelijke leven een nieuw elan te geven.

Van 27 - 30 mei wordt er in de Albanese hoofdstad Tirana een internationale conferentie gehouden over de rijkdommen van Albanië onder de titel: "Albanië, een investerings-bestemming."

Meer dan 20 experts komen de mogelijkheiden en zakelijke opportuniteiten voorstellen die Albanië momenteel ter beschikking heeft en die een goede stimulans zouden betekenen voor de verdere groei en ontwikkeling van de economie. Sectoren als industriële minerale stoffen, energie, toerisme en landbouw én hun ontplooiingskansen worden op dat moment intensief besproken en gepromoot.

De internationale gemeenschap, in de vorm van de in Albanië aanwezige ambassades en consulaire posten, steunen dit initiatief volop en zal hierop ook aanwezig zijn. En ook de Albanese authoriteiten sturen hun vertegenwoordigers naar de conferentie om potentiële vragen van kandidaat-investeerders te beantwoorden en te documenteren.

Inschrijving voor deelname is mogelijk via de website van de conferentie; heeft u plannen om zaken te gaan doen in Albanië, dan zou dit wel eens een goeie start kunnen zijn...

Laatst aangepast op donderdag, 01 mei 2008 18:08
 
interessante organisaties voor op reis in/naar Albanië:
Banner
Banner
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack